Vrijdag 9 juni speelden 26 deelnemers een speciaal golftoernooi bij ons op het Golfcentrum Noordwijk (GCN).
Dit toernooi is evenals vorig jaar georganiseerd voor het goede doel: ‘Stelvio for Life’.

Bij de ontvangst regende het pijpenstelen, maar bij de start met een ‘gunshot’ om 10.15 uur was het droog en even later brak zelfs de zon door. Het deelnemersveld bestond uit een groep enthousiaste golfers die naast een leuke partij golf ook dit bijzondere doel een warm hart toedraagt. Er werd gespeeld over 2x 9 holes.
Marjon van Ginkel is als organisatrice erg tevreden met het resultaat. ‘Gelukkig werkte het weer mee en kreeg ik volop steun van het Golf Centrum Noordwijk en restaurant Pitch.
Het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp doet, als 1 van de 20 centra in Nederland, mee aan de study die de ‘kankerbehandeling op maat’ mogelijk moet maken. Met dit sponsortoernooi is nu een bijdrage van €1000,- binnen gehaald voor dit belangrijke werk.
De 6e ‘Stelvio for Life’ gaat op 2 september van start en is een sportief evenement waarbij de 21.1 kilometer lange bergpas in Noord-Italië door honderden deelnemers hardlopend, fietsend of  wandelend zal worden bedwongen. Een bijzondere prestatie waarvoor de deelnemers op alle mogelijke manieren worden gesponsord.
Voor nadere informatie over ‘Stelvio for Life’ kunt u terecht op de website: stelvioforlife.nl Hier kunt u ook terecht als u het team van het Spaarne Gasthuis wilt sponsoren.

Close
Go top