Woensdag 7-3-2018

De Driving Range is overdag de hele dag dicht en gaat rond 18:00 weer open.
Dit i.v.m. de werkzaamheden met het zand.
Het zand wordt gemengd met de aarde en wordt vlak gemaakt.

Bedankt voor uw begrip.


 

Kunstgras van green nummer 2 is vandaag gelegd.

Vandaag is het kunstgras gelegd op de tweede green. Het midden van de green ligt op een afstand van 95 tot 106 meter. Dit is natuurlijk afhankelijk van waar u staat op de driving range. Donderdag aanstaande zullen de werkzaamheden gereed zijn. Probeer ook eens ballen te slaan van de bovenverdieping van de driving range. Daar heeft u een zeer goed zicht op alle greens. Optimaal oefenen!


26-02-2018

Eén na laatste fase renovatie driving range vandaag van start gegaan

Vandaag zijn de kunstgrasleggers weer gearriveerd. Zij leggen de laatste hand aan het bij u bekende kunstgrascomplex. Door het droge weer is het nu mogelijk om het zand goed in te vegen en daarnaast moest op diverse plekken zand worden toegevoegd. ‘Wat betekent dit?’ De green zal sneller worden (ongeveer stimp 9) en de bal zal niet meer zo hoog opstuiven. Zij zijn ook begonnen aan de aanleg van de laatste green, die ligt rechts achter het bestaande kunstgrascomplex. Deze green ligt op 100 meter, is 200 vierkante meter groot en rechts ervoor ligt een kleine bunker. De werkzaamheden zullen donderdag aanstaande gereed zijn.

Helaas betekent dit dat de driving range overdag beperkt open zal zijn. Vanaf 5 uur kunt gewoon vol in training gaan.

Dan is het wachten op de laatste fase: het leggen van graszoden en gedeeltelijk inzaaien. ‘Wanneer dit kan?’ Dat weten wij nog niet. Dat hangt af van het weer. U zult begrijpen dat wij op zoek zijn naar droog weer en hogere temperaturen. Anders kunnen er geen zoden van het land gestoken worden. Daarnaast kunnen wij dan ook niet met zwaar materiaal over de driving range rijden. Wij proberen dagelijks met de weergoden in contact te treden, maar tot op heden is dat nog niet gelukt. Sterker zelfs: het heeft er alle schijn van dat zij ons tegen werken. Bent u wel eens in contact met de weergoden? Doe dan een goed woordje voor ons. Eigenlijk niet alleen voor ons, maar ook voor u en alle andere golfers.

Close
Go top