DEEL A – account aanmaken ikgagolfen.nl

1. Voor alle leden van het golfcentrum is het mogelijk kom online een starttijd te boeken. Bent u drivingrange of inclusief lid? Dan kunt u een startijd boeken. Bent u geen lid? Dan kunt u bellen naar 071-3646543 om een starttijd te reserveren. Bent u lid en wilt u online boeken? Ga dan naar ik ga golfen.nl of ga naar onze website en klik op het kopje ‘Samen Golfen’ en dan klikken op ‘starttijd boeken’.U ziet dan dit:

Had u al een ikgagolfen account? Dan moet deze gekoppeld worden. U kunt een mail sturen naar clinic@golfcentrumnoordwijk.nl waarin u aangeeft dat u reeds een account had.

2. Kies het linker blok van de drie blokken in uw scherm. Klik dan op “nog niet ingeschreven…”.

3. Klik op “schrijf jezelf in…”.

4. Vul uw gegevens in en druk op “verder…”

5. Er wordt een email naar u gestuurd. In de mail klikt u op de link om uw wachtwoord in te stellen.

6. Vul het door u gekozen wachtwoord in. Druk op “verder…”

DEEL B – het boeken van starttijden

1. Ga naar golfcentrumnoordwijk.nl

2. Ga naar het tabblad samen golfen en klik op “starttijd boeken”.

3. U komt op de volgende pagina terecht. U kunt nu de datum aanpassen, en aangeven met hoeveel personen u speelt.  Klik de gewenste tijd aan. Wanneer een tijd grijs is dan betekend dat die tijd(en) niet meer beschikbaar is. LET OP! Wilt u 18 holes reserveren? Dan dient u hiervoor nogmaals het proces te doorlopen voor de tweede ronde.

4. Log in met uw zojuist gekozen gegevens.

5. Bevestig de boeking. U kunt nu deelnemers toevoegen. U kunt maximaal met 3 personen in een flight. Heeft u meer starttijden nodig? Dan kunt u telefonisch een starttijd reserveren.

6. U krijgt een mail ter bevestiging van uw boeking.

Heeft u hulp nodig bij het online boeken of een andere vraag? We helpen u graag!

 

 

Close
Go top