Afgelopen 2 dagen hebben de installateurs van Oostendorp Nederland 10 Phillips led schijnwerpers geplaatst voor de veldverlichting van de driving range. Bij Oostendorp Nederland is dat in goede handen want zij leggen in alle stadions in Europa de veldverlichting aan voor Phillips. Op voorhand is een lichtplan gemaakt door de techneuten van Oostendorp Nederland om de optimale veldverlichting te krijgen. Op acht verschillende hoogtes zijn berekeningen gemaakt over wat de opbrengst van de verlichting is. Op basis daarvan zijn de schijnwerpers ook verschoven en getest voor de optimale veldverlichting op onze driving range. Het golfcentrum heeft de armaturen in zwart laten spuiten, zodat het meer één geheel is met de masten links en rechts van de driving range.

Hopelijk wordt de verlichting dinsdag 28 maart aangesloten, maar we zijn wederom afhankelijk van het weer. Bij alle armaturen worden morgen kasten geplaatst, echter als het nat is mag de bedrading absoluut niet worden aangesloten. U kunt wel raden wat er dan gebeurd. De besturing van de led schijnwerpers gaat via een handige app op de telefoon. Elke schijnwerper kan afzonderlijk gedimd of uitgezet worden. Helaas is de PLC (programmable logic controller) nog niet aangekomen en moeten we het voorlopig nog ouderwets met de uit en aan knop werken.

De verlichting van de putting green is ook in aantocht! Voor de putting green krijgen we andere Phillips led schijnwerpers dan die bij de driving range aanwezig zijn. De verwachting is dat de armaturen in april worden geleverd.

Close
Go top