Goed nieuws! Vanaf deze winter kunt u met winterbanden de baan op onder bijna alle omstandigheden. Heeft u nog geen winterbanden? Kom dan naar de golfshop voor advies bij de aankoop van uw winterbanden. Natuurlijk helpen wij u even met het erop zetten van de banden. Het gaat niet zo snel als bij Max Verstappen tijdens een van zijn pitsstops, maar het scheelt weinig.
Helaas is er een omstandigheid, waarin ook winterbanden niet zijn toegestaan. Dat is wanneer de baan gesloten is. Dus ook voor draagtassen! Vanaf 20 november kunt u alleen nog maar met winterbanden gebruik maken van uw golfkar tijdens uw golfronde.

De winterbanden zijn in verschillende maten verkrijgbaar: 10, 12 en 14 inches en kosten tussen de € 35,- en € 45,- (afhankelijk van de maat).

 

Maar waar zijn deze banden nou eigenlijk voor en zijn ze schadelijk voor de baan? Deze banden zijn juist gemaakt om de baan te beschermen, waar normale wielen sporen creëren op de baan, helpen deze winterbanden om dit tegen te gaan en de baan zo netjes en goed mogelijk te houden.

Wij hopen dat jullie hierdoor met extra veel plezier gebruik kunnen maken van onze mooie baan.

Close
Go top