My practice

Wil je weten hoe ver je slaat, hoeveel afwijking je hebt, hoe hoog je slaat en jouw progressie bijhouden? Dan is dit de perfecte game. In de app bouw je een database op van alle ballen die je geslagen hebt op de Toptracer.

Closest to the pin

Sla de bal  zo dicht mogelijk bij de hole. Je neemt het in dit spel op tegen spelers uit heel Nederland of de hele wereld.

Points Game

Verzamel punten door zo dicht mogelijk bij de targets te slaan. Je kan extra punten verdienen door hoge of lage cirkels te slaan.

Virtual Golf

Speel individueel of met groepjes op de mooiste banen van de wereld zoals Bro Hof Slott in Zweden of Pebble Beach in Amerika.

Approach challenge

Je krijgt negen schoten naar de green variërend van 50 tot 160 meter. Elk schot heeft dus een andere afstand.  Het is de bedoeling om ieder schot op de green te slaan, maar ook zo dicht mogelijk bij de hole. Bij deze game zul je dezelfde druk ervaren als bij een schot naar de green op de golfbaan zelf.

Go Fish

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Dit is een game voor kids tot 11 jaar. Door ballen in een virtuele zee te slaan, kunnen zij vissen en schatkisten uit de zee opvissen en hiermee hun punten scoren

Inspiratie van: https://www.golfersmagazine.nl/world/toptracer-drivingrange-van-de-toekomst

Close
Go top