Vanaf vandaag tot en met 8 december kunt u een nieuwe game vinden op de Toptracer. En hij is ook werkelijk TOP: The 9-shot challenge. 9 schoten naar 9 verschillende greens met afstanden tussen de 50 en 146 meter. De bedoeling is om de bal zo dicht mogelijk bij de vlag te slaan. Sla je de bal niet op de green, dan krijg je er direct strafpunten bij. De foutmarge is klein, want met de strafpunten gaat het hard, als je de green mist.

De game wordt wereldwijd gespeeld en het record is nu in handen van BACHAMP94, die op Parley Golf Centre tot een score van 100,87 kwam. Wij kunnen je beloven dat dat een behoorlijke kluif is om te verbeteren.

Natuurlijk gaan wij degene, die nummer 1 staat op 8 december aan het einde van de dag een lekkere prijs geven. Een diner voor 2 personen in ons restaurant Pitch Food & Drinks met een doos Titleist Pro V1 ballen.

Je dient wel in te loggen met de app Toptracer Range. Zonder inlog is het niet mogelijk om de game te spelen. Als je de app al hebt, dan moet je in de App store of de Google play store de app updaten, anders kan je niet meer inloggen.

Veel plezier

Close
Go top