Beste mensen,

Langs deze weg willen wij graag van ons laten horen. We hopen dat het goed met uw gezondheid gaat en niet te veel beperkingen ervaart door alle maatregelen.

Het zijn voor iedereen vreemde en zware tijden en stelt ons allen op de proef. We leven met iedereen mee, zoals we ook merken dat er met ons wordt meegeleefd. Graag willen we iedereen bedanken voor de lieve woorden en steun, die wij hebben mogen ontvangen in deze bijzondere tijden.

We benutten deze periode ook om de zaak goed op te knappen. Team Pitch heeft er zin en om in mei (of juni) te kunnen starten met een geheel vernieuwde menukaart en frisse zaak.

De tijdelijke sluiting van Pitch valt ons zwaar. En natuurlijk geeft deze situatie druk op onze financiële situatie. We krijgen regelmatig de vraag van onze vaste bezoekers of zij iets voor ons kunnen betekenen. Wij hebben het volgende bedacht:

VOUCHER VOOR DE VRIENDEN VAN PITCH

  • Koop een VOUCHER t.w.v. € 50,-
  • U ontvangt korting van 10% korting op de gehele rekening.
  • Deze voucher kan alleen worden ingewisseld voor een lunch of diner.
  • Meerdere bonnen kopen in een veelvoud van € 50, is mogelijk. (bijvoorbeeld € 100,-, € 150,-)

Rekenvoorbeeld:

U koopt een voucher van € 50,-.  Als Pitch weer open is, komt u gezellig lunchen of dineren met uw partner en/of vrienden en de rekening bedraagt € 75,-.

€ 75,- -> korting 10% =  € 67,50,- -> minus de voucher t.w.v. € 50,- -> u betaald € 17,50 voor de gehele rekening.

VOUCHER KOPEN

Stuur een mail naar info@pitchnoordwijk.nl met daarin:

  • Uw naam, email adres en mobiele telefoonnummer
  • Geef aan hoeveel vouchers u wilt (we zijn echt ook al blij met 1 voucher p.p.)
  • U ontvangt een reactie per mail van Pitch met daarin een bevestiging van uw aanvraag en een reserveringsnummer.
  • Daarna krijgt u een betaalverzoek van Pitch (ING) om het door u bestelde bedrag aan vouchers te betalenv.v. het reserveringsnummer.
  • Zodra dit bedrag op de rekening staat bij Pitch ontvangt u een mail met daarin de bevestiging van uw aankoop met uw reserveringsnummer. Bewaar deze goed, dit is namelijk tevens uw bewijs van betaling en het tegoed bij Pitch.

Wij wensen u allen heel veel sterkte en vooral gezondheid in deze bizarre en onzekere tijd en kijken uit naar uw reacties.

Met vriendelijke groet,

Jeanine Gelevert en Team Pitch

Close
Go top