Fantastisch nieuws: vanaf 11 mei kunt u weer komen golfen! De gemeente Noordwijk heeft groen licht gegeven. Uitgangspunt hierbij is dat het golfcentrum vanaf die datum voldoet aan het golfprotocol. Dit protocol is opgemaakt volgens de richtlijnen van het NOC*NSF en het RIVM.

U kunt vanaf zondag 10 mei online een starttijd boeken
Vanaf 10 mei kunt u weer online starttijden boeken, u kunt hier klikken voor de uitleg. Vanaf 11 mei kunt u ook weer bellen om een starttijd te boeken. Ook de golflessen kunt u via de pro’s weer inboeken. Vooralsnog is het niet nodig te reserveren voor de driving range. Mocht het te druk worden op de driving range dan wordt ook hiervoor een reserveringssysteem opgezet.

Het is belangrijk dat u de nieuwe regels/protocollen kent voordat u weer de baan op gaat
Lees deze goed door: Veiligheid en Hygiëneregels in Corona tijd en Corona maatregelen en aangepaste spelregels in de baan en op de Driving Range. Deze worden op basis van ervaringen en ontwikkelingen regelmatig aangescherpt. Uiteraard kunt u altijd bellen als u vragen heeft. Vanaf maandag 11 mei zijn er ook 3 ‘Marshalls’ op het golfcentrum aanwezig. Zij helpen u met al uw vragen over de protocollen en zien erop toe dat deze worden nageleefd.

Close
Go top