Vanaf 11 mei kunt u weer golfen! Ook de oefenfaciliteiten zijn weer toegankelijk (zonder reservering mogelijk) en de lessen zijn weer begonnen.  Het is een feestje voor ons allemaal u weer in de baan te zien!  Kent u de aangepaste regels al? U leest ze hieronder.

Het is belangrijk dat u de nieuwe regels/protocollen kent voordat u weer de baan op gaat
Lees deze goed door: Veiligheid en Hygiëneregels in Corona tijd en Corona maatregelen en aangepaste spelregels in de baan en op de Driving Range. Deze worden op basis van ervaringen en ontwikkelingen regelmatig aangescherpt. Uiteraard kunt u altijd bellen als u vragen heeft. Vanaf maandag 11 mei zijn er ook 3 ‘Marshalls’ op het golfcentrum aanwezig. Zij helpen u met al uw vragen over de protocollen en zien erop toe dat deze worden nageleefd.

Close
Go top