Eerste HOLE IN ONE door deelnemer aan ‘Closest to the pin’ challenge geslagen
Gaat u deze slag op de Toptracer evenaren en daarmee door naar de play-off van deze challenge? U heeft tot en met 30 juni de tijd. De hole in one is geslagen door een deelnemer van Golfcentrum Roosendaal. Dus werk aan de winkel Noordwijk! Zet hem op!

Wat kan ik winnen?
De winnaar krijgt een ronde golf voor 2 personen op de Noordwijkse Golfclub, met daarbij een overnachting in Huis ter Duin én een diner in Breakers Beachhouse.

Wat is de Toptracer ‘Closest to the pin’ challenge?
Deze challenge is in samenwerking met Golfcentrum Roosendaal, Prise d’eau Golf (Tilburg) en Golfcentrum Noordwijk opgezet. In deze challenge gaat het erom wie met de Toptracer de bal het dichts bij de vlag slaat.

Hoe kan ik meedoen?
Download eerst de Toptracer app op uw mobiele telefoon. Maak dan een account onder uw eigen naam aan (liever geen nickname). Voordat u op de driving range met de Toptracer ballen gaat slaan, scant u de QRcode die u ziet op het Toptracer scherm. De app houdt nu uw stand bij en vergelijkt deze met de stand van alle deelnemers van de drie golfbanen.

Wat is Toptracer?
Toptracer is het nieuwe systeem met de schermen op de driving range waarbij elke bal die u slaat gemeten wordt. Het resultaat ziet u terug op het scherm. De statistieken die gemeten worden, kunt u vergelijken met andere spelers en gebruiken om uw swing te verbeteren. U kunt zelfs virtueel op beroemde 18-holes banen spelen. Heel erg leuk om te doen!

Close
Go top