Beste leden,

Zoals in ons vorige bericht al te lezen was zijn Naud Frese en Derk ter Braak afgelopen woensdag bij ons op bezoek geweest om de sponsoractie voor de jeugd van de NGF en de Mentelity Foundation te ondersteunen.

Een dag na de alternatieve duathlon onder de naam ‘Ride & Play’ door Derk, Naud en Merijn wordt er met een grote glimlach en voldoening teruggeblikt. Zij hebben het als een fantastische dag beleefd. Een uniek evenement in geweldige weersomstandigheden. Bibian Mentel is ongelofelijk trots op Derk en Naud en natuurlijk haar pupil Merijn. De helft van de opbrengst van deze 18-holes-fietstocht komt ten goede van haar Mentelity Foundation waarmee (jonge) sporters worden ondersteund en te kunnen denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen. De tussenstand van de wervingsactie is op dit moment € 8.107, maar er kan nog een week gedoneerd worden. De andere helft van de opbrengst komt ten goede van de actie #supportervangolf en jeugdgolf in Nederland. “Met deze wervingsactie wil de NGF de golfsport een financieel steuntje in de rug geven om deze coronacrisis enigszins te compenseren. Het is fantastisch dat deze mannen een sportieve prestatie hebben neergezet, waarbij zij hun 2 sporten hebben gecombineerd en daarmee ook een duit in het zakje kunnen doen”, aldus Jeroen Stevens en Danielle Wallet van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. De actie #supportervangolf loopt nog door tot eind juli waarna de totaalopbrengst wordt verdeeld.

En wie weet komt er nog eens een 2e editie! Een impressie van de dag is te vinden op deze link.

Close
Go top