Beste golfers,

Het zal u niet ontgaan zijn dat het in de afgelopen weken extreem druk is op de baan. Dit komt niet alleen door het mooie weer en de dagen die steeds korter worden. Ook het feit dat veel golfers meer spelen dan gewoonlijk, draagt bij aan de grotere vraag naar een starttijd.  Hierdoor hebben wij in de afgelopen weken een aantal van u soms meerdere keren moeten teleurstellen in de beschikbaarheid van een starttijd. Omdat wij iedereen een starttijd gunnen, hebben wij besloten de regels voor het boeken hiervan tijdelijk aan te passen. De nieuwe regels zijn:

  • U speelt maximaal 54 holes per week. Hoe u deze indeelt bepaalt uzelf. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om 2 rondes van 18 holes te lopen en 2 van 9 holes. Óf 6 rondjes van 9 holes. Combineren is dus mogelijk.
  • Bij minder goed weer kan het zijn dat er meer ruimte op de baan vrij komt. U kunt dan op de dag zelf vanaf 10.00 uur bellen om een starttijd te reserveren. Deze rondes, die u op de dag zelf boekt, tellen niet mee in het maximaal aantal holes van 54 per week.
  • De nieuwe regels gaan in op 9 november. Vanaf dan houdt ook ons reserveringssysteem bij hoeveel rondjes elke golfer speelt.
  • Tot wanneer deze tijdelijke regels gelden hangt af van het resultaat en de vraag in de aankomende periode. Indien noodzakelijk worden de regels verder aangescherpt of zodra het kan weer versoepeld.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en wensen u allemaal veel golfplezier!

Vriendelijke groet,

Team Golf Centrum Noordwijk

Close
Go top