Beste mensen,

Wij willen graag iedereen bedanken voor alle mooie en lieve reacties op onze laatste nieuwsbrief in 2020. Hartverwarmend en voelden ons gesteund in onze keuze Pitch te sluiten tijdens de feestdagen.

Na een week afwezigheid zijn wij maandag 4 januari weer open gegaan. Hoewel wij natuurlijk allen gehoopt hadden dat 2021 een betere start zou hebben voor de gehele horeca, moeten we opnieuw geduld hebben en gaan we gewoon  door met ons  >>Pitch To Go>> menu. Verkrijgbaar van donderdag t/m zondag.                    

We hebben enkele nieuwe gerechten aan het menu toegevoegd zoals een heerlijke curry met kip (ook vegetarisch mogelijk), of een gekonfijte kippenbout met gegrilde groenten en rosevalaardappeltjes uit de oven. Of bestel de heerlijke Buddha Bowl (met feta) of de Pok├ębowl (met huis-grookte) zalm. Deze smaakt ook een dag later nog heerlijk als lunch.

Natuurlijk vinden wij het ook weer leuk als u even bij ons binnenloopt in de serre voor een koffie to go o.i.d. Met z’n allen houden we de moed erin.

Tot ziens bij PITCH.

Lees verder op onze website:

Close
Go top