De professionals van Golf Centrum Noordwijk brengen u de basistechnieken van de golfsport bij. Ook kunnen zij uw spel verfijnen als u staat te popelen om uw handicap te verlagen. Via uw eigen computer kunt u zich inschrijven voor cursussen, groepslessen of prive-les. Een link naar de online lesagenda staat onder de foto van de professional van uw keuze.

Michael John de Moor
Michael John de Moor

Boek online een les bij Michael John

telefoon 06-20904572
mail michaeljo2001@hotmail.com

Deze gezellige Brabander heeft het golfen met de paplepel ingegoten gekregen. Al vanaf zijn 4e jaar ging hij regelmatig met zijn opa naar de Royal Antwerpse om daar een balletje te slaan. Naarmate hij ouder werd groeide zijn liefde voor de golfsport en hij werd dan ook jeugdlid bij Golfclub de Wouwse plantage. Hij speelde vanaf zijn 14e jaar mee als lid van het 1e herenteam van de Wouwse en is meerder malen clubkampioen geweest van zowel de jeugd als de volwassenen.

Het was dan ook logisch dat hij na het behalen van zijn havo diploma, de opleiding golfprofessional ging doen aan Fonty’s Hogeschool in Tilburg. Tijdens deze opleiding heeft hij stage gelopen op de Goese golfclub en de opleiding dan ook met succes afgerond. Tevens dwong hij in die periode ook deelname af aan de PGA holland tour en ook kwalificeerde hij zich voor de Rotterdam International Open.

Sinds 2006 is Michael John aangesloten bij Golfcentrum Noordwijk en is hier erg op zijn plek. Zijn klantenkring is inmiddels enorm gegroeid en hij is dan ook van maandag t/m zaterdag aanwezig op het Golfcentrum Noordwijk. Hij geeft ook les aan de jeugd, iets wat hij erg leuk vindt om te doen en tevens begeleidt hij de competitieteams van de Vijf Margen .

Michael John is van mening dat hij iedereen golf kan leren en zal door middel van zijn fanatisme en geduld proberen elke lesklant een stap verder in zijn of haar ontwikkeling te brengen.

Marcel Honsbeek
Marcel Honsbeek

Boek online een les bij Marcel

telefoon 06-22500170
mail progolfnoordwijk@gmail.com

Marcel Honsbeek is getrouwd met Martine Perfors. Zij hebben twee kinderen: zoon Nick en dochter Femke. In 2017 zijn ze weer in Noordwijk gaan wonen.

In het verleden heeft Marcel part-time gewerkt op de Haarlemmermeersche en de Noordwijkse Golfclub. Dat is later fulltime de Noordwijkse geworden. Een samenwerking van acht jaar met Tom O’Mahoney. In die periode was Marcel ook drie jaar een van de coaches van Jong Oranje geweest. Toen er een mogelijkheid kwam om Headprofessional op de Haar, in Vleuten, te worden heeft Marcel de overstap gemaakt (2004).  Omdat het woon-werk verkeer van en naar Vleuten niet prettig was, is Marcel om zich heen gaan kijken en het GCN bleek een goede match, zeker omdat Marcel hier vroeger ook gewerkt heeft. Vandaar dat Marcel vanaf medio 2017 weer terug is op het GCN.

Vanaf 2015 runt hij samen met Martine de shop op de Noordwijkse Golfclub.

Close
Go top