Voor houders van een jaarkaart van het Golf Centrum Noordwijk bestaat de mogelijkheid lid te worden van De Vijf Margen. Deze golfclub, die als C-club is aangesloten bij de de Nederlandse Golf Federatie (NGF), heeft GCN als homecourse en organiseert daar al bijna twintig jaar allerlei wedstrijden en evenementen. De club neemt met meerdere teams deel aan de landelijke competitie op Par-3 banen en organiseert voor eigen leden ook wedstrijden op andere banen. De handicapregistratie wordt voor de leden verzorgd en er zijn GVB-cursussen. GC De Vijf Margen is aangesloten bij Samenwerkende Golfclubs West Nederland! Het samenwerkingsverband biedt voor leden van de vereniging een unieke greenfee-kortingsregeling op 16 banen in West Nederland.

Naast het gezamenlijk golfen hecht De Vijf Margen -€“ kortweg D5M – er ook aan om golfers van alle leeftijden samen te brengen. Gezelligheid staat bij de golfclub hoog in het vaandel. De vele wedstrijden worden altijd afgesloten met een prijsuitreiking en een drankje in Pitch, wat dan als clubhuis fungeert.
D5M heeft een actieve groep vrijwilligers die samen met het bestuur de vele activiteiten verzorgt voor haar leden. Dat zijn er ongeveer 500, golfers en golfsters, van jong tot oud. Voor de jeugdleden bestaat een opleidingstraject, dat door de Nederlandse Golf Federatie zo goed wordt beschouwd, dat de club hiervoor de erkenning ‘€˜Committed to Jeugd’€™ heeft gekregen.

De Vijf Margen geeft een eigen clubblad uit. Voor actueel clubnieuws, voor mededelingen en voor het inschrijven op wedstrijden kunnen leden inloggen op de website www.devijfmargen.nl.
Niet-leden vinden op de homepage (voor de log-in) informatie over tarieven, het wekelijkse spreekuur op woensdag en een inschrijfformulier.
Van 19:00 tot 20:00 uur is er iedere woensdag een bestuurslid op de eerste verdieping van het Golf Centrum Noordwijk aanwezig in het kantoortje. Alleen dan is de club ook telefonisch bereikbaar voor inlichtingen: 071 – 361 34 99
Het e-mailadres voor informatie is info@devijfmargen.nl

Lid worden :

Het lidmaatschap staat open voor jaarkaarthouders inclusief greenfee van het Golf Centrum Noordwijk.
Voor 2018 gelden de volgende tarieven:

€ 86,00 voor gewone leden
€ 66,00 voor gezinsleden
€ 43,00 voor jeugdleden (dit tarief geldt tot en met het jaar waarin men 21 wordt.)
€ 20,00 eenmalig inschrijfgeld.
€ 10,00 eenmalig inschrijfgeld voor jeugdleden.

Voor meer informatie, kijk op de website van De Vijf Margen.

Close
Go top