Voor houders van een jaarkaart van het Golf Centrum Noordwijk bestaat de mogelijkheid lid te worden van De Vijf Margen. Deze golfclub, die als C-club is aangesloten bij de de Nederlandse Golf Federatie (NGF), heeft GCN als homecourse en organiseert daar al bijna twintig jaar allerlei wedstrijden en evenementen. De club neemt met meerdere teams deel aan de landelijke competitie op Par-3 banen en organiseert voor eigen leden ook wedstrijden op andere banen. De handicapregistratie wordt voor de leden verzorgd en er zijn GVB-cursussen. GC De Vijf Margen is aangesloten bij Samenwerkende Golfclubs West Nederland! Het samenwerkingsverband biedt voor leden van de vereniging een unieke greenfee-kortingsregeling op 16 banen in West Nederland.

Naast het gezamenlijk golfen hecht De Vijf Margen -€“ kortweg D5M – er ook aan om golfers van alle leeftijden samen te brengen. Gezelligheid staat bij de golfclub hoog in het vaandel. De vele wedstrijden worden altijd afgesloten met een prijsuitreiking en een drankje in Pitch, wat dan als clubhuis fungeert.
D5M heeft een actieve groep vrijwilligers die samen met het bestuur de vele activiteiten verzorgt voor haar leden. Dat zijn er ongeveer 500, golfers en golfsters, van jong tot oud.

Voor actueel clubnieuws, voor mededelingen en voor het inschrijven op wedstrijden kunnen leden inloggen op de website www.devijfmargen.nl.
Niet-leden vinden op de homepage (voor de log-in) informatie over tarieven.
Voor informatie kunt u contact opnemen met: info@devijfmargen.nl

Lid worden :

Het lidmaatschap staat open voor jaarkaarthouders inclusief greenfee van het Golf Centrum Noordwijk.
Vanaf 01-01-2023 gelden de volgende tarieven:

€ 94,00 voor leden vanaf 27 jaar
€ 74,00 voor gezinsleden
Voor jeugdleden is er een geïntegreerd tarief met Golf Centrum Noordwijk
€ 20,00 eenmalig inschrijfgeld.
€ 10,00 eenmalig inschrijfgeld voor jeugdleden.

Voor meer informatie, kijk op de website van De Vijf Margen.

Close
Go top