Een golfclinic is een uitgebreide golfles in groepsverband. Onder leiding van ons team van enthousiaste N.P.G.A. golfprofessionals maken de clinic-deelnemers actief kennis met de grondbeginselen van de golfsport. Een golfclinic is een uitstekende manier om bijeen te komen met vrienden, collega’s, personeel of zakenrelaties in de ontspannen omgeving van Golf Centrum Noordwijk. U kunt uw golfdag afsluiten met een lunch, borrel en/of diner.

Golfclinic ( Minimaal 1 uur)

Golfclinic: Op de driving range en putting green zullen uw gasten kennis maken met het populaire golfspel. Onze professionals begeleiden uw gasten bij de eerste waardevolle stappen van deze sport en zullen uw gevorderden helpen hun techniek te verbeteren.
Onderdelen: Afslaan van de driving range, putten, pitchen en de bijbehorende theorieën.

Golfclinic inclusief een Texas Scramble (minimaal 2 uur)

In aansluiting op de golfclinic speelt u onder begeleiding van de golfprofessional, gedurende 1 uur, een aantal holes op onze 9 holes par 3 baan, om zo in de praktijk toe te kunnen passen wat u daarvoor geleerd heeft.

Voorwaarden

Maximaal 15 personen per professional. Wij brengen € 14,- administratie kosten in rekening voor groepen onder de 20 personen. Indien u een lunch, borrel en/of diner wilt reserveren opvolgend aan uw clinic, kunt u contact opnemen met het restaurant: 071 36 29 188.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of een reservering doen voor een golfclinic bij Golf Centrum Noordwijk bel dan 071-3646543 of mail naar clinic@golfcentrumnoordwijk.nl

Close
Go top