(Grootouders) Kinderen Toernooi

Wat is nu leuker dan golfen met uw (klein)kinderen? Golf Centrum Noordwijk organiseert daarom gedurende het jaar meerdere wedstrijdjes (Texas Scramble) voor grootouders, ouders en hun (klein)kinderen. Gedurende deze zondagochtenden of -middagen worden in teamverband 9 holes gespeeld. De bal die het dichts bij de hole ligt wordt door elk teamlid verder gespeeld (Texas Scramble). Zo blijft de wedstrijd leuk en uitdagend voor elk niveau.

Golfervaring is niet  vereist zolang een van de familieleden maar handicap 54 of beter heeft. Kinderen kunnen deelnemen tot een leeftijd van 17 jaar. Met de indeling van de flights wordt rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. De wedstrijd begint met een kop koffie/thee/frisje een heerlijk stuk taart van de bekende Noordwijkse banketbakker Carlo Midiri. Na afloop is er een prijsuitreiking en, afhankelijk van het tijdstip van de wedstrijd, de gelegenheid in ons restaurant Pitch nog wat te eten/borrelen.

Wat kost het?
Per persoon € 3,00 (Voor koffie/thee/fris/taart)
Greenfee per ouder:   € 13,00
Greenfee per kind:      € 9,00
Heeft u een jaarkaart bij het Golf Centrum Noordwijk? Dan geldt het daarbij geldende greenfee tarief.

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor de eerstvolgende Ouders Kinderen wedstrijd? Stuur dan een mail naar ok@golfcentrumnoordwijk.nl met de volgende gegevens:
Namen (klein)kinderen en (groot)ouders
Golfniveau en leeftijd van u zelf en uw (klein)kind(eren).

Close
Go top