Michael John de Moor

Deze gezellige Brabander heeft het golfen met de paplepel ingegoten gekregen. Al vanaf zijn 4e jaar ging hij regelmatig met zijn opa naar de Royal Antwerpse om daar een balletje te slaan. Naarmate hij ouder werd groeide zijn liefde voor de golfsport en hij werd dan ook jeugdlid bij Golfclub de Wouwse plantage. Hij speelde vanaf zijn 14e jaar mee als lid van het 1e herenteam van de Wouwse en is meerder malen clubkampioen geweest van zowel de jeugd als de volwassenen.

Het was dan ook logisch dat hij na het behalen van zijn havo diploma, de opleiding golfprofessional ging doen aan Fonty’s Hogeschool in Tilburg. Tijdens deze opleiding heeft hij stage gelopen op de Goese golfclub en de opleiding dan ook met succes afgerond. Tevens dwong hij in die periode ook deelname af aan de PGA holland tour en ook kwalificeerde hij zich voor de Rotterdam International Open.

Sinds 2006 is Michael John aangesloten bij Golfcentrum Noordwijk en is hier erg op zijn plek. Zijn klantenkring is inmiddels enorm gegroeid en hij is dan ook van maandag t/m zaterdag aanwezig op het Golfcentrum Noordwijk. Hij geeft ook les aan de jeugd, iets wat hij erg leuk vindt om te doen en tevens begeleidt hij de competitieteams van de Vijf Margen .

Michael John is van mening dat hij iedereen golf kan leren en zal door middel van zijn fanatisme en geduld proberen elke lesklant een stap verder in zijn of haar ontwikkeling te brengen.

Boek online een les bij Michael John

telefoon:
06-20904572
mail:
michaeljo2001@hotmail.com

Close
Go top