De coronacrisis zorgt voor een stil en leeg golfcentrum. Wel zijn we hard bezig met het voorbereiden voor de periode dat we weer de golfbaan op mogen. Ook voor de mensen die nog nooit gegolft hebben willen we in dit jaar de mogelijk bieden om kennis te maken met onze sport. Alleen gaat dat nu lastig doordat het golfcentrum dicht is. Maar daar hebben we wat op bedacht:

Wij brengen de golfsport naar u!

In samenwerking met de PGA en NGF hebben we een speciale les klaar gezet op de Golfacademy. De Golfacademy is een platform met meer dan 100 verschillende doe-het-zelf filmpjes om te leren golfen. We hebben alvast de eerste les over putten, chippen pitchen en swingen voor u klaar gezet! Heeft u geen golf set, niet getreurd, dan kunt u deze van ons lenen. Na het thuis oefenen van de vaardigheden bieden we u ook kans voor een online consult met de Pro. Via ZOOM heeft u na uitnodiging persoonlijk contact met MJ zodat hij je nog van persoonlijke tips kan voorzien.

Wanneer het Golfcentrum dan weer opengaat, bent u helemaal voorbereid om een echte golfer te worden! Komende zomer kunt u dan mee doen om via onze vernieuwde cursussen uw officiële golf handicap te halen! De eerste stappen in uw golf carrière kunt u dus vandaag vanuit huis zetten.

Wanneer u zich hier inschrijft voor deze speciale kennismaking met golfen, heeft u recht op:

  • Gratis lenen van een basis golf set (ijzer 7, sandwedge, putter & golfballen)
  • Gratis toeging tot het doe-het-zelf oefenmateriaal via de Golfacademy
  • Gratis online consult met onze golfprofessional
  • Twee appels, want appels zijn gezond!

Als u woont in Noordwijk, Voorhout, Katwijk of Noordwijkerhout komen wij de golf set bij u langs brengen. Woont u ergens anders, kunt u na afspraak de set ophalen bij het Golfcentrum Noordwijk.

Op Golfacademy raden wij u aan de volgende oefeningen te oefenen:

 

Les 1: Putten – bekijk oefening 1 & 2

Les 2: Chippen – bekijk oefening 1

Les 3: Pitchen – bekijk oefening 1 & 4

Les 4: Swingen – bekijk oefening 1

Schrijf u hier in voor de online golfles:

Hieronder verstaan we: heeft u al een baanpermissie, GVB of handicap?
Hiermee kunnen we u bereiken mocht er iets wijzigen voor uw online cursus.
Close
Go top