PGA Holland golfprofessional

Vanaf 2001 ben ik werkzaam als PGA golfprofessional met een enthousiasme voor de mentale kant van de golfsport. Vandaar de keuze om al direct een aantal jaren met een sportpsycholoog samen te werken vanuit het concept Performance Concentrated. Vanuit mijn vorige beroep als Personeel & Organisatie adviseur heb ik de interesse voor het leren meegekregen; dat leren meer is dan de ander te vertellen hoe het moet. Met die ervaring heb ik als co-auteur het boek “Sportcoachen: prestaties zonder schreeuwen” geschreven.

Beide invalshoeken geven inhoud aan de manier waarop ik lesgeef. Het toepassen van de beste manier van leren om te komen tot een zo optimaal mogelijk resultaat. Of je nu beginner of een gevorderde golfer bent.

Daarnaast geef ik workshops gericht op het leidinggeven en het samenwerken in teams. In de workshops “Coachen als stijl van leidinggeven” en “teamontwikkeling” heb ik de golfsport geïntegreerd, wat zorgt voor een bijzonder leerconcept.

Ik kijk er naar uit om u/jou op golfcentrum Noordwijk te ontmoeten en samen aan de verbetering van uw golfspel te werken.

Boek online een les bij Peter Lind

telefoon 06-15420804
mail peterlind61@gmail.com

Close
Go top