“Pitch” is een gezellige eet- en drinkgelegenheid gelegen aan de golfbaan van Golf Centrum Noordwijk. Door de unieke ligging is er een prachtig uitzicht over de golfbaan met daarachter de molen en de weilanden. Op ons terras is het werkelijk een oase van rust en ruimte.

We hebben de beschikking over ruime parkeergelegenheid. Bij Pitch kunt u terecht voor een kop koffie, lunch, een borrel, diner, vergaderingen, feesten en partijen. Ongedwongen gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Vaak wordt er gedacht dat het restaurant alleen toegankelijk is voor golfers, dit is absoluut niet zo.

Wij laten dan ook niet golfers graag kennis maken met Pitch. Ons restaurant leent zich voor veel doeleinden die de moeite waard zijn om te gaan ontdekken. Wij staan voor u klaar om u te ontvangen en kennis te laten maken met ons restaurant waar gezelligheid en kwaliteit voorop staan.

Wilt u meer informatie over Pitch? Neemt u dan contact met ons op via info@pitchnoordwijk.nl, bel ons op: 071 36 29 188 of bezoek onze website www.pitchnoordwijk.nl

Close
Go top