Zomeravondcompetitie

Voor de fanatieke golfer die houdt van gezelligheid is er de Zomeravondcompetitie. Vanaf 3 mei tot en met 5 juli kunt u elke woensdagavond vanaf 18.00 uur meedoen met de Zomeravondcompetitie. U speelt een rondje van 9 holes, meestal in een flight van 3 personen. Gedurende zo’n avond is het een komen en gaan van deelnemers die na hun rondje golf vaak nog even napraten of blijven eten in ons gezellige restaurant Pitch.

Deze competitie is zowel voor jeugd, heren als voor dames van alle leeftijden met een minimale handicap van 54. De wedstrijden worden georganiseerd door de vereniging van het Golfcentrum Noordwijk: de Vijf Margen.

Als lid van HollandGolft kunt u éénmalig zonder kosten meedoen om te ervaren of de Zomeravond competitie iets voor u is. U betaalt alleen de greenfee van €15,-. Heeft u nog een Holland Golft kortingsbon? Dan betaalt u €12,- voor de greenfee. Wilt u na uw eerste deelname graag door met de Zomeravondcompetitie? Dan kunt u ervoor kiezen een jaarkaart te nemen bij het Golfcentrum Noordwijk en lid te worden van de Vijf Margen.

Wilt u een keer meedoen? Stuur dan een e-mail naar clinic@golfcentrumnoordwijk.nl

Close
Go top