De Driving Range is verdeeld over twee verdiepingen, heeft 32 overdekte, 6 buitenafslagplaatsen en is in de avonduren verlicht. De Driving Range is voorzien van ruime afslagplaatsen, target greens, afstandborden en een hilltrainer. De Driving Range is voor publiek geopend en kan na betaling van het entree geld gebruikt worden. Desgewenst kunnen clubs gehuurd worden.

Afstandsborden

Op de Driving Range zijn 10 vlaggen met elke een verschillende kleur of kleurschakering geplaatst. Per twee afslagplaatsen zijn de afstanden naar elke vlag exact uitgemeten. De afstanden staan op een bord direct naast de afslagplaats. Aangezien de Driving Range ballen een zachtere compressie hebben dan een gewone golfbal, mag u voor een inschatting van uw afstanden op de baan 10% optellen bij de geslagen afstand op de Driving Range.

Golf professionals

De gekwalificeerde professionals geven op elk niveau les. Het GCN leidt op voor stap 1 en 2, geeft groepslessen, teamtrainingen en individuele lessen aan beginnende golfers tot aan de laagste handicappers. Lessen kunnen online geboekt worden. Meer informatie is te vinden op de pagina van de professionals.

Dave Pelz hulpmiddelen

Op de naast de Driving Range gelegen verlichte oefengreen kunt u onder begeleiding van een van onze gekwalificeerde professionals gebruik maken van de Dave Pelz Hulpmiddelen. De Amerikaan Dave Pelz wordt wereldwijd beschouwd als de goeroe op het gebied van het korte spel, waaronder natuurlijk het putten. Hij heeft zeer praktische hulpmiddelen ontwikkeld om bij het putten uw slag stabieler en constanter te maken. Het GCN beschikt over deze hulpmiddelen.

Close
Go top