De Toptracer maakt afslaan op de driving range tot een spektakel!

De Toptracer is dé innovatie binnen de golfwereld van de afgelopen decennia. Of je nu een pro bent of nog nooit een bal hebt geslagen. Met de komst van de Toptracer op 16 (!) van onze 32 afslagmatten is je ervaring op de driving-range keer tien. Ook in de avonduren wanneer de driving range prachtig verlicht is.

Meer fun en beter resultaat met de Toptracer

Met de Toptracer wordt elke bal die je slaat gemeten. Op het scherm bij de afslagmat zie je hoeveel meter en hoe recht je bal vliegt. Je hoeft dus niet meer te gokken naar de afstand en de snelheid van je bal. Daarnaast worden al je resultaten opgeslagen en weergegeven in statistieken. Zo kan je heel gericht oefenen.

Download de Toptracer Range app voor de beste ervaring

  • Zie precies hoe ver je slaat met welke club
  • Krijg persoonlijke statistieken en volg je vooruitgang
  • Vergelijk je resultaten met alle andere Toptracer Range gebruikers in de wereld
  • Krijg een plek op de scoreborden van Golf Centrum Noordwijk
  • Download de Toptracer app voor Android of IOS

Houd je wel van een beetje competitie?

Dan vergelijk je eenvoudig je resultaten met andere spelers op de driving range. Of je daagt je vrienden uit voor een ‘Neary challenge’.  Ga de strijd aan met alle Toptracer gebruikers in de wereld. Hij staat op meer dan 400 golfbanen over de hele wereld. Van Amerika tot Japan. En met de Toptracer speel je vanaf de mat virtueel op beroemde banen, zoals op St. Andrews of Pebble Beach!

Close
Go top